برگی از باران ( شماره 14)
برگی از باران
شماره 14
بولتن «برگی از باران» برای سرگرمی شما ایجاد شده اما تلاش میکنیم این سرگرمی بیثمر نباشد و هر هفته با خواندن و شنیدن مطالب آن، نکتهای هرچند کوچک بیاموزید. در این بولتن، مطالب مختلفی در حوزههای مختلف از جمله، سینما، ادبیات، ورزش، توسعه فردی، گردشگری، آموزش زبان انگلیسی، معرفی عجایب جهان و... گنجانده شده است تا تلاش حداکثریمان برای پوشش تمام سلایق و علاقمندیها معنا پیدا کند. اگر دستی در نوشتن دارید و مایل به همکاری با بولتن برگ و باران هستید، میتوانید مطالب خود را در موضوعات مختلف به ایمیل PR@Baraninsurance.com ارسال کنید تا با نام خودتان منتشر شود و تمام بیمهگذاران بیمه باران آن را مطالعه کنند.
*معرفی سریال
جیران
حسین فتحی کارگردان سریالهای ماندگاری مانند شب دهم، مدار صفر درجه، میوه ممنوعه، شهرزاد و... در تازهترین فعالیت خود دست به ساخت سریالی به نام «جیران» زده که با فهرست طولانی بازیگران در نظر دارد، مخاطبان بسیاری را پای تماشای خود بنشاند.
سریال جیران به کارگردانی حسن فتحی در سال 1400 ساخته شده است. این سریال در ژانر عاشقانه و خانوادگی است که بهرام رادان، پریناز ایزدیار، مریلا زارعی، امیرحسین فتحی، امیر جعفری، رویا تیموریان، مهدی پاکدل، رعنا آزادی ور و... در آن به هنرمندی پرداختهاند.
جیران، مانند بیشتر آثار فتحی درونمایه تاریخی دارد و با نیمنگاهی به تاریخ تلاش کرده داستانی را در بستر زمانی قاجار روایت کند که برای مخاطبان جذابیت دارد. این سریال سرگذشت و زندگی زنی به نام جیران است که نخستین سوگلی ناصرالدین شاه نیز محسوب میشود.
*معرفی کتاب
طاعون
آلبرکامو نویسنده شهیر فرانسویزبان، حدود 70 سال پیش کتابی نوشت که گویی شرایط کنونی را دیده و یک به یک آنها را به رشته تحریر درآورده است.
«طاعون» یکی از مشهورترین آثار ادبی جهان، داستان همهگیری بیماریای را روایت میکند که نظم شهر را بر هم میزند و روی دیگری از انسانیت و جوامع بشری را نشان میدهد. این شاهکار ادبی با توصیف صحنههای مرگ بیدلیل موشها در خیابانهای شهری در الجزایر آغاز میشود و در ادامه خبر از شیوع بیماری طاعون میدهد. بیماری در طی ماهها جان بسیاری را میگیرد؛ از هر ده نفر ساکنان شهر یکی میمیرد (همان گونه که واقعاً در قرن نوزدهم در همین شهر رخ داد). در آغاز مقامات محلی تمایلی ندارند که نشانههای اولیه طاعون یعنی موشهای در حال مرگ در خیابانها را تأیید کنند. ستوننویسی در روزنامهای محلی مینویسد: آیا مقامات شهر میدانند که اجساد در حال پوسیدگی موشها خطری مهلک برای سلامتی مردم شهر به شمار میآیند؟
راوی داستان دکتر برنار ریو فداکاری و شجاعت نیروهای بهداشت و درمان را در این دوران به یاد میآورد: نمیدانم برایم چه پیش خواهد آمد، یا هنگامی که همه این ماجراها به پایان رسید چه رخ خواهد داد. در این لحظه تنها چیزی که میدانم این است؛ مردم بیمارند و به درمان نیاز دارند.
* با باران
جشنواره بارانی شو
همزمان با آغاز دهه فجر، از 12 بهمنماه جشنواره «بارانی شو» با هدف تکریم و تقدیر از اعتماد بیمهگذاران و شبکه فروش بیمه باران کار خود را آغاز کرد.در این جشنواره که تا 12 اردیبهشتماه سال 1401 ادامه خواهد داشت هزینههای بیمهگری و حق بیمۀ پوششهای بیمه در بیمهنامه ترنم(بیمه زندگی به شرط حیات) ، تبسم (بیمه عمر و سرمایهگذاری) به حداقل رسیده است و به این ترتیب ذخیره ریاضی بیمهگذاران افزایش یافته و مزیت قابل توجهی را برای بیمهگذاران منظور میکند.
پیش از این، بیمه باران با برگزاری جشنوارههای متنوع مختص به شبکه فروش، تلاش کرده قدردانی خود را از نمایندگان و کارگزارانی که با تعهد و دلسوزانه در معرفی و ارائه محصولات بیمهای به آحاد جامعه گام برمیدارند، نشان دهد.
*گردشگری
موزه عبرت، گذری در هزارتوی شکنجهگاه
موزه عبرت تهران یکی از ساختمانهای میدان مشق (باغ ملی) است که مخوفترین شکنجهگاه ایران به شمار میرود و بازدیدکنندگان را با گوشهای از تاریخ این مرزوبوم آشنا میکند تا درک بهتری از اتفاقات آن روزگار داشته باشند. این موزه از جمله مقاصد گردشگری سیاه محسوب میشود که رنج زندانیان در زیر شکنجه را روایت میکند و از همین نظر با سایر موزههای تهران تفاوت دارد. در نتیجه درست مثل گردشگری سیاه که برای تفریح و خوشگذرانی انجام نمیشود، در اینجا نیز هدف آشنایی با وقایع تلخ تاریخی است.
علاوه بر معماری مدور با راهروهای تودرتو و دالانهای تنگ و باریک که امکان فرار از زندان را به صفر رسانده بودند، وجود نردههای بلند آهنی و دیوارهای بتنی و بلند، خود گواه یک بنای خوفانگیز و نفوذناپذیر است که بهترین جا برای شکنجه زندانیان در دوره پهلوی به شمار میرفت.
موزه عبرت یکی از جاهای دیدنی تهران در حوالی میدان امام خمینی (ره) است. این موزه از حال و روز زندانیان سیاسی در زمان پهلوی پرده برمیدارد و بازدیدکنندگان را به سفری تلخ در تاریخ کشور میبرد. علاوه بر مجسمه چهرههای سرشناس و زندانیان که با ظرافت زیادی طراحی و ساخته شدهاند، وضعیت زندانیان در آن دوران و شکنجه آنها به نمایش گذاشته شده است.
رضا شاه پهلوی در سال ۱۳۱۱ دستور ساخت این بنای چهار طبقه ضدزلزله را داد که در نتیجه آن معماران آلمانی موفق به ساخت سازهای در قلب تهران در مجموعه نظمیه شدند که راه فراری به بیرون نداشت و اولین زندان مدرن ایران به شمار میرفت. در دوره پهلوی دوم، این موزه در اختیار کمیته مشترک ضدخرابکاری قرار گرفت که برای بازداشت و شکنجه زندانیان سیاسی استفاده میشد و از همین جهت، عنوان مخوفترین زندان کشور را از آن خود کرد.
کلیدواژه ها: