برگی از باران ( شماره 9)
برگی از باران
شماره 9
بولتن «برگی از باران» برای سرگرمی شما ایجاد شده اما تلاش میکنیم این سرگرمی بیثمر نباشد و هر هفته با خواندن و شنیدن مطالب آن، نکتهای هرچند کوچک بیاموزید. در این بولتن، مطالب مختلفی در حوزههای مختلف از جمله، سینما، ادبیات، ورزش، توسعه فردی، گردشگری، آموزش زبان انگلیسی، معرفی عجایب جهان و... گنجانده شده است تا تلاش حداکثریمان برای پوشش تمام سلایق و علاقمندیها معنا پیدا کند. اگر دستی در نوشتن دارید و مایل به همکاری با بولتن برگ و باران دارید میتوانید مطالب خود را در موضوعات مختلف به ایمیل PR@Baraninsurance.com ارسال کنید تا با نام خودتان منتشر شود و تمام بیمهگذاران بیمه باران آن را مطالعه کنند.
*معرفی فیلم
آتابای
کاظم در روستای پیرکندی شهرستان خوی با زندگی ساده و روستایی خود در تلاش است ناکامیهای گذشته را کنار بزند و به آینده نگاه کند اما روابط انسانی زندگیاش هر کدام به نوعی به بنبست خوردهاند. او که دانشجوی معماری دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران بوده، پس از تجربه شکست عاطفی، از دانشگاه انصراف داد و به زادگاه خودش برگشتهاست. خواهر کاظم در جوانی خودسوزی کردهاست و پس از فوت او مسئولیت سرپرستی و تربیت پسر خواهرش با اوست. حالا آیدین به سن نوجوانی رسیده اما کاظم علیرغم علاقهای که به او دارد، خود را در تربیت او ناتوان میبیند. از سوی دیگر رابطه او با دوست قدیمیاش به نام یحیی دچار چالش شدهاست. در این میان، حضور دو خواهر که کاظم کار ساخت ویلا برای پدر آنها را به عهده دارد، شرایط تازهای را رقم میزند و او به سیما دختر بزرگ خانواده علاقهمند میشود اما در بیان این علاقه به او تردید دارد...
*معرفی کتاب
مدیریت ریسک به زبان ساده
ما در عصر اطلاعات زندگی میکنیم. مشکل چنین عصری این است که اطلاعات در دسترس ما زیاد و گوناگون است و تمیز آنها از یکدیگر مشکل و چه بسا غیر ممکن است. این کتاب کمک میکند اطلاعات مرتبط با ریسکهای مالی و سرمایهگذاری را شناسایی، ارزیابی و طبقهبندی کنیم. چنین کاری، هوش مالی ما را برای غلبه بر ریسکهای مختلف در عرصههای تجاری افزایش میدهد و مانع بروز خطا و خسارات و ضرر و زیان میشود یا آنها را به حداقل میرساند. مطالب ارائه شده در این کتاب، در وهله اول برای شرکتها، بانکها، بیمهها، بورس اوراق بهادار، بنگاههای اقتصادی خرد و کلان، موسسات سرمایهگذاری، اساتید و دانشجویان، دستاندرکاران بودجهبندی و دیگر علاقهمندان به سرمایهگذاری مفید است. ولی تنها محدود به آنها نشده بلکه در وهله دوم خواننده میتواند با اندکی تعمیم مباحث آن را در محاسبه ریسک سرمایهگذاری در حوزه های دیگر همچون ارزهای دیجیتال یا املاک و مستغلات مورد استفاده قرار دهد.
* با باران
بیمه باران با برگزاری جشنوارهها و مسابقههای فصلی و ماهانه و اهدای جوایز به برندگان، در تلاش است پل ارتباطی خود و مخاطبانش را محکمتر کند. با ورود به صفحه اینستاگرام بیمه باران به آدرس @BaranInsurance میتوانید در جریان آخرین اخبار مسابقات و جشنوارهها قرار بگیرید.
*گردشگری (غذا)
پیتزا داوود؛ اولین و قدیمیترین پیتزا فروشی تهران
سال ۱۳۴۰ خورشیدی داخل کوچهای قدیمی در خیابان نوفل لوشاتوی تهران، اولین پیتزا فروشی تهران و ایران افتتاح شد. کوچه تاریخی لولاگر که به کوچه قرینه پایتخت نیز شهرت دارد، امروزه بیشتر بهواسطه مغازه کوچک و معروف پیتزا فروشی، شناخته میشود. پیتزا فروشی که علاوه بر اولین بودن، به واسطه منش خاص موسس فقیدش، به شهرت و محبوبیت رسید.
مردم بسیاری وجود دارند که از سر کنجکاوی یا شنیدن آوازه پیتزا داوود، راهی این محله قدیمی پایتخت شده و خود را به یک پیتزای ساده و معمولی، اما با اصل و نسب مهمان میکنند. پیتزا داوود قطعا بهترین پیتزای تهران نیست؛ اما اولین پیتزایی است که اهالی پایتخت بیش از نیم قرن پیش از این، بهعنوان یک غذای لوکس فرنگی با آن آشنا شدند.
قصه اولین پیتزا فروشی ایران چنانچه ذکر شد به سال ۱۳۴۰ خورشیدی برمیگردد. زمانی که شخصی به نام «داوود فرجی پور» و رفیق ارمنیتبارش تصمیم به بازگشایی دکانی کوچک و تهیه و فروش یک غذای ایتالیاییالاصل خاص و ناشناخته میگیرند. قیمت هر پیتزا در آن سالها حدود ۱۱ قران پول رایج مملکت بود و از این جهت غذایی تقریبا لوکس و تجملاتی به نظر میآمد.
پس از گذشت چند سال که مغازه جان گرفت و مشتریان ثابتی پیدا کرد، مرد ارمنی مهاجرت میکند و داوود را با کسب و کارش تنها میگذارد؛ اما پیتزا فروشی همچنان و هنوز به کار خود ادامه داده و به یکی از معروفترین پیتزا فروشیهای تهران تبدیل میشود.
عمده شهرت پیتزا داوود به همین اصالت ۶۰ ساله برمیگردد و سبک و سیاق خاصی که در هیچ یک از همصنفان آن نخواهید یافت. اینجا خبری از سالاد و سیبزمینی سرخ کرده نیست و تنها هفت نوع پیتزا برای فروش دارند.
روش سرو غذا نیز در این مکان منحصربهفرد و متفاوت است؛ قبل از آمادهشدن پیتزا، تکههای ضخیم و نامنظمی از معمولیترین و قدیمیترین کالباس موجود، بههمراه آویشن و سس کچاپ داخل تکهای فویل بهعنوان پیشغذا و بهصورت رایگان به مشتریان عرضه میشود.
سبک پخت پیتزا داوود را نیز همانند ۶۰ سال گذشته، تکه خمیری نازک، حجم زیادی از کالباس، سوسیس، پنیر، سس گوجه و آویشن تشکیل میدهد تا به گفته خودشان، طعم اولین پیتزای ایران را با همان مواد اولیه ابتدایی همه چشیده باشند.
با این حال، پیتزا داوود مشتریان بسیاری دارد که فضای کوچک مغازه پذیرای همه آنها نیست و عدهای مجبورند روی صندلیهای پلاستیکی داخل کوچه غذای خود را میل کنند. اگر هوس امتحان کردن پیتزا داوود به سراغتان آمد، توجه داشته باشید که اینجا نه میتوان خبری از بهداشت گرفت و نه کیفیت؛ تنها نوستالژی است که نفس میکشد.
آدرس پیتزا داوود: خيابان جمهوری، پل حافظ، خيابان نوفل لوشاتو، جنب بيمارستان مروستی ،كوچه لولاگر، پلاک ۱۰
*توصیه مالی
6 توصیه کاربردی برای خروج از بحران مالی
خداوند در قرآن کریم بارها به این نکته اشاره کرده که دنیا متاعی زودگذر است و هرچه در آن وجود دارد میتواند در کسری از ثانیه نابود شود؛ ثروت یکی از آنهاست. اگرچه یکی از مهمترین ستونهای داشتن زندگی لذتبخش و شیرین، داشتن ثروت و منبع درآمد است اما در زندگی انسانها در شرایط مختلف مصائب اقتصادی متعددی پیش میآید که آنها را به ورطه ورشکستگی و فقرمیکشاند.
در این شرایط اگر مسئولیت زندگی خانوادهمان هم با ما باشد، فشار مضاعفی که بر شانههای خود احساس میکنیم میتواند بیش از آنچه تصور میکنیم باعث آسیبپذیری و شکنندگیمان شود. در این موقعیت، فکر کردن و تصمیمگیری راه سخت و پرپیچ و خمی است که باید قدم در آن بگذاریم اما شاید دست یاریرسانی که بتواند حتی از لحاظ فکری کمکمان کند، پیدا نکنیم. آنچه در ادامه میخوانید راهکارهای ساده اما مهمی است که میتواند راه نجاتی برای برونرفت از این بحران باشد:
در جای درست، درخواست کمک کنید
در شرایطی که هیچ کورسویی از امید دیده نمیشود و شرایط بیش از اندازه وخیم است، ممکن است از افراد متعددی کمک بخواهید و از اکثریت آنها پاسخ نه بشنوید. بنابراین بهتر است پیش از درخواست کمک اندکی صبر کنید تا بتوانید به اعصاب و احساساتتان مسلط شوید و خودتان به درک درستی از موقعیتتان برسید. در این صورت بهتر میدانید برای درخواست چه نوع کمکی به سراغ چه کسی بروید.
از سرزنش کردن دست بکشید
در موقعیت ورشکستگی و ناکامی خطرناکترین دامی که میتواند دست و پایتان را ببندد، دام سرزنش خود و دیگران است. در این بازی خبری از برنده شدن نیست و طرفین هر دو بازنده هستند. بنابراین به جای صرف انرژی برای سرزنش کردن، فکر خود را از افکار ناامیدکننده و غیرسازنده پاک کنید تا راه برای فکر و ایدههای جدید و کارساز باز شود. حتی اگر به واقع هم پیش آمدن شرایط کنونی تقصیر شخص خاصی است، از آن عبور کنید.
عبرت بگیرید
پس از آنکه توانستید به احساسات و خشم و ناراحتیتان مسلط شوید، سعی کنید با آن تجربه به عنوان کیس مطالعاتی برخورد کنید و با مرور علل ورشکستگی خود، از آن عبرت بگیرید. بارها و بارها این سوال را از خود بپرسید که به راستی چرا موقعیت مالیتان به بنبست رسیده است. سعی کنید الگوی درآمد و مخارج خود را پیدا کنید و ایرادات آن را برطرف کنید. بهتر است در این مسیر از یک کارشناس مالی و سرمایهگذاری کمک بگیرید.
دست به کاری بزنید
در روزهای پس از ورشکستگی، افراد به سمت افسردگی و انفعال کشیده میشوند و اگر هوشیار نباشند ممکن است اعتماد به نفس خود را به طور کلی از دست بدهند. در این شرایط بهتر است دست به کاری بزنید و از اوقات خود بهترین استفاده را بکنید. مثلا، خودتان را به یادگرفتن مهارتی تازه تشویق کنید، ساعتی در روز را به فعالیت در خیریهای اختصاص دهید یا پس از فراغت از کار اصلیتان بر سر شغل نیمهوقت دیگری بروید. سعی کنید از علاقه و سرگرمی خود منبع درآمد ایجاد کنید تا با یک تیر دو هدف را نشانه بگیرید.
چاه گرفتاری را تعمیق نکنید
شوخطبعی و هوشمندی «مارک تواین» در این جمله که «دست از تعمیق چاهی که در آن افتادهای بردار» به کمال انعکاس یافته است. ورشکستگی و گیر افتادن در بحران مالی به خودی خود تلخ و دشوار است بنابراین بهتر است از هر عملی که باعث عمیقتر شدن این چاه میشود دست بردارید. بهترین رویکرد این است که آرامش خود را حفظ کنید، درباره مشکلتان با متخصص صحبت کنید و با مشورت و منطق گامهای کوچک اما پیوسته بردارید.
آتیهاندوزی کنید
به محض آنکه توانستید منبع درآمدی پیدا کنید، به فکر آینده خود باشید و با قدمهای کوچک اما پیوسته در مسیر امنیت و آرامش مالی گام بگذارید. یکی از بهترین روشها برای بدست آوردن امنیت مالی در آینده خرید بیمه زندگی است. با کمک این روش، با پرداخت حقبیمههای مستمر میتوانید با سود تضمینی و سود مشارکت برای آینده خود و خانوادهتان سرمایهگذاری کنید.
کلیدواژه ها: