برگی از باران ( شماره 17)
برگی از باران
شماره 17
بولتن «برگی از باران» برای سرگرمی شما ایجاد شده اما تلاش میکنیم این سرگرمی بیثمر نباشد و هر هفته با خواندن و شنیدن مطالب آن، نکتهای هرچند کوچک بیاموزید. در این بولتن، مطالب مختلفی در حوزههای مختلف از جمله، سینما، ادبیات، ورزش، توسعه فردی، گردشگری، آموزش زبان انگلیسی، معرفی عجایب جهان و... گنجانده شده است تا تلاش حداکثریمان برای پوشش تمام سلایق و علاقمندیها معنا پیدا کند. اگر دستی در نوشتن دارید و مایل به همکاری با بولتن برگ و باران هستید، میتوانید مطالب خود را در موضوعات مختلف به ایمیل PR@Baraninsurance.com ارسال کنید تا با نام خودتان منتشر شود و تمام بیمهگذاران بیمه باران آن را مطالعه کنند.
*معرفی فیلم
تراژدی مکبث
تراژدی مکبث، محصول 2021، فیلمی به کارگردانی جوئل کوئن، اولین بار در سپتامبر سال گذشته و در فستیوال نیویورک به نمایش درآمد. همان طور که از نامش پیداست، بر اساس نمایشنامه اسکاتلندی مکبث، شاهکار شکسپیر ساخته شده است. این اولین فیلمی ست که یکی از برادران کوئن به تنهایی آن را کارگردانی میکند و توانسته تشویق منتقدان را به همراه داشته باشد.
این شاهکار ادبی که به دست نابغه ادبیات شکسپیر بزرگ نوشته شده است، داستان زندگی سپهسالاری است که با طمع و خیانت خود را به ورطه نابودی میکشاند. سپهسالار مکبث از جنگی خونین، سربلند بازمیگردد. پادشاه او را به مقامی مفتخر میکند اما این مقام در چشمش خوار است؛ چرا که در راه، سه خواهر جادوگر به او وعده دادهاند که به زودی پادشاه خواهد شد. او و همسرش با کشتن پادشاه و فراری دادن پسران او اگرچه حاکمیت کشور را به دست میگیرند اما عنان عقل را از دست میدهند. دنزل واشنگتن و فرانسس مکدورمن در این فیلم درخشیدهاند و بازی خیرهکنندهای از خود به نمایش گذاشتهاند. اما بهترین بازی متعلق به بازیگر 64 سالهای است که نامش کمتر در میان دوستداران سینما شناخته شده است: کاترین هانتر که در عرصه تئاتر و با بازی در نقشهای متفاوت شناخته میشود، در این فیلم با بازی در نقش جادوگر بازی تحسینبرانگیزی از خود برجای گذاشته است.
اگر به آثار شکسپیر و آثار حماسی علاقه دارید، تماشای این فیلم یک توصیه اکید است.
*معرفی کتاب
دوباره فکر کن
همهی ما مجموعهای از افکار و اعتقادات و اصول داریم که تصمیماتمان از آنها سرچشمه میگیرند. باورها و عقایدمان هستند که انتخابهایمان را مشخص میکنند و البته تأثیر مهمی در موفقیت یا عدم موفقیتمان دارند. نکتهای که آدام گرنت نویسندهی کتابهای پرفروش نیویورکتایمز در کتاب دوباره فکر کن از آن حرف میزند همین است، اگر باورها آنقدر اهمیت دارند شاید راه موفقیت در زندگی هم از تجدیدنظر در آنها و اندیشیدن دوباره میگذرد.
آدام گرنت در هاروارد درسخوانده است و مدرک کارشناسی ارشد و دکترای روانشناسی سازمانی را از دانشگاه میشیگان دریافت کرد. گرنت در سال ۲۰۰۷ بهعنوان استادیار در دانشگاه کارولینای شمالی استخدام شد و مدتی بعد با درجه دانشیاری به پنسیلوانیا رفت. او یکی جوانترین استادان دانشگاه است و در میان دانشجویان از محبوبیت بسیار زیادی برخوردار است. او علاوه بر تدریس در دانشگاه پادکست worklife را ضبط میکند و نویسنده هم هست.
کتابThink again اولین بار در سال ۲۰۲۱ منتشر شد. عنوان کامل این کتاب «think again: the power of knowing what you do,t know» است و این کتاب پس از انتشار در فهرست پرفروشترینهای نیوریورک تایمز قرار گرفت و همچنان در حال منتشر شدن است. دوباره فکر کن تا کنون به بیش از بیست زبان زنده دنیا برگردانده شده و تعداد این زبانها در حال افزایش است.
کتاب دوباره فکر کن یک موضوع اصلی دارد، ابزارهای ذهنی خود را به روز نگه دارید، از ندانستن نترسید، مهارتهای جدید به دست آورید و در افکارتان تجدیدنظر کنید. افکار ما هرقدر هم منطقی و درست به نظر برسند هنوز هم میتوان از زاویهی دیگری به آنها نگاه کرد، تکمیلشان کرد، صیقلشان داد و به چیز بهتری تبدیلشان کرد. این شجاعت را داشته باشید که خودتان را زیر سوال ببرید.
آدام گرنت کتاب دوباره فکر کن را در چهار بخش اصلی نوشته است که در ادامه به آنها اشاره میکنیم.
بخش اول: تجدیدنظر شخصی
بخش دوم: تجدیدنظر بین فردی
بخش سوم: تجدید نظر جمعی
بخش چهارم: نتیجهگیری
کتاب دوباره فکر کن برای کسانی نوشته شده که میخواهند پیشگام باشند و از حداکثر توانمندیهایشان استفاده کنند.
- با باران
*توسعه فردی
5 عبارتی که افراد باهوش هرگز در مکالمهها بهکار نمیبرند
گاهی دیگران حرفهای ما را بسیار متفاوت از آنچه منظور ماست، تفسیر میکنند. وقتی شما بدون ملاحظه چیزی میگویید، حرفهایتان منجر به ایجاد احساسی بد در سایرین میشود. این اشتباهات زمانی اتفاق میافتد که ما در مورد چیزی که اطلاعی از آن نداریم اظهار نظر میکنیم. درک پیامدهای حرفها نیاز به آگاهیِ اجتماعی دارد که به معنای توانایی درک احساسات و موقعیت سایر افراد است. در این نوشته شما با جملات منفی آشنا میشوید که افراد باهوش هرگز در مکالمهها بهکار نمیبرند.
- خسته به نظر میرسی
افراد خسته، از نظر دیگران اصلا جذاب نیستند. آنها اغلب چشمانی گودافتاده و موهایی آشفته دارند، تمرکز ندارند و بدخُلق به نظر میرسند. گفتن این عبارت به افراد به این معنی است که آنها ویژگیهای مذکور را دارا میباشند.به جای گفتن این عبارت بگویید: «همه چیز روبهراه است؟»
- به تو گفته بودم که…
ما گاهی بعضی چیزها را فراموش میکنیم. به نظر میرسد که بیان این عبارت و تکرار آن نوعی توهین تلقی میشود و پذیرش آن برای افراد سخت است، مخصوصا افرادی که واقعا مشتاق هستند تا دیدگاه شما را بدانند. تکرار این جمله بیانگر آن است که شما شخصیت متزلزلی دارید یا خود را بهتر از دیگران میدانید یا هر دو. افرادی که از این عبارت استفاده میکنند واقعا چنین احساسی دارند. به جای اینکه این عبارت را تکرار کنید، ببینید چطور میتوانید حرفهایتان را به طور واضحتر و جالبتری منتقل کنید. به این ترتیب هیچکس حرفهای شما را فراموش نخواهد کرد.
- لیاقتت بیشتر از اینهاست
وقتی کسی از رابطهای شخصی یا حرفهای خارج شده است، گفتن این عبارت به این معناست که او انتخاب مناسبی نداشته و سلیقه خوبی ندارد. به جای گفتن این عبارت، به او بگویید: «خودش ضرر کرده». این عبارت نشاندهنده دید خوشبینانه و مشتاقانه شماست و دارای لحن منتقدانه نیست.
- حق انتخاب با توست یا هر طور خودت صلاح میدانی
شاید نسبت به سوال و نظری که از شما خواسته شده، بیتفاوت باشید اما نظر شما برای کسی که سوال را پرسیده مهم است و گرنه نظرتان را نمیپرسید. به جای گفتن این عبارت بگویید: «من نمیتوانم با قاطعیت در این مورد نظری بدهم، اما به نظر من بعضی موارد هستند که بهتر است آنها را مد نظر داشته باشی…» وقتی نظرتان را ارائه میدهید، حتی اگر بیطرف باشید و نظر خاصی نداشته باشید، نشان میدهید که برای کسی که از شما نظر خواسته اهمیت قائل هستید.
- وای! چقدر لاغر شدی
باز هم یک عبارت به ظاهر خوب که در واقع نوعی تعارف است. این جمله، این حس را در فرد ایجاد میکند که مورد نقد قرار گرفته است. گفتن عبارت «چقدر لاغر شدهای» باعث میشود طرف مقابل فکر کند که قبلا چاق یا نامناسب به نظر میرسیده است. به جای گفتن این عبارت بگویید: «عالی به نظر میرسی.» این عبارت خیلی خوب است. سعی کنید به جای مقایسه ظاهر فرد با گذشتهاش، تنها از ظاهر مناسب فعلیِ او تعریف کنید و به ظاهر قبلیاش اشاره نکنید.
کلیدواژه ها: